Nu är det klar städat

Tänkte dels visa hur det såg ut innan och efter städning och sedan hur min frisyr var idag.







Så här stökigt var det innan och så här fint blev det





Så här ser dagen frisyr ut (eftersom bilden blev skit poch det var håret som jag skulle visa så blev det så här)

 



Nu ska jag sova för jag är döds trött, är iaf stolt att jag har städat så fint...


Bara när det är ett "måste"

Varför säger man aldrig egentligen vad ens vänner betyder för än, men kan skriva det men man vissar det nästan aldrig. Varför säger man inte du är guld värd för mig utan skriver det? varför ger man bara saker till varandra när det är ett "måste", varför köper man inte en lite sak till varandra då och då? och säger du beyder mycket för mig. Det finns många frågor innom vännskap men nästan inga svar...

Det jag vill komma fram till är: visa vad ni känner för andra människor, visa att ni bryr er om dem. För en dag så finns dem inte längre...  

Städat i snart 3 timmar

Har hållt på att städa snart i 3 immar och jag är fortfarande inte klar, men det blir fint.

Har än så länge:
Tvättat fönstret
Plockat upp allt från golvet
Damsugit
Torkat golvet 
Dam torkat 

Nu ska jag börja ställa tillbaka allt där det ska vara, fattar inte varför jag inte gör det i vanliga fall.

Funderar...

... på att lägga upp en dagens lite oftare där jag visar frisyr, klädder och kanske skor.
låter det som en bra ideé?
 

Städa

Nu är det dags för att städa rummet ser verkligen äkligt ut som det är nu...

Det som behöver göras är:
Plocka upp all smutts tvätt
Damsuga
Dam torka
Bädda rent i sängen
Torka golvet 
Tvätta fönstret

Det här ska bli skit kul (ironi) 

Jag vet att du alltid finns...

Vi sen andra morsan...
Vi ses knappt men när vi gör det känns det som att vi alltid har varit med varandra dag in och ut...
Jag tänker på dej nästan varje dag...
Minns hur vi var som små, dem busiga, jobbiga och dem bästavännerna...
Barndomsvän <3



Vironica Didato du betyder mycket för mig...


Du och jag finns inte längre och det har vi inte gjort på ett bra tag...

Jag måste nog in se en sak, jag skanar dej. Vi gick skilda håll för drygt 1½ år sen om inte mer. Jag minns våran tid, när vi t.ex. pratade i telefon minst 2 timmar varje dag. Vi höll ihop under 4 år tror jag att det var. 4år då ingen kunde skilja på oss. Sen hände det som inte fick hända vi bråkade om en skit sak och sen den dagen hittade vi inte tillbaka. Jag skanar den tiden när vi hittade på dem mest knäppa sakerna. Du var den ända jag kunde lita på under den tiden men sen försvan vi. Vi blev åt två håll. Vi försökte komma tillbaka till den vänskap som vi hade men det funkade inte. Idag kan vi höra av oss via sms men kanpt något mer. Vi har setts i ishallen några gånger men dem stunderna känns så konstiga, jag vet inte riktgit hur jag ska bete mig och du vet kanske inte heller det. Men iaf jag skanar våran tid då det var du och jag mot alla andra, den tiden då vi var som ett, den tiden då det var Anni och Doris. 





Stolt AIK:are

Så jäkla najs att gnaget vann över dif, måste bara säg att det ser mörkt ut för djurgrden...

Sitter i skolan

Nu är jag i skolan idag igen, har floristteknink. Vi har gjort ett arbete där vi får bestämma själv över var vad vi ville göra. Det ärnda kravet var att vi skulle ut gå från någon krans. jag har gjort en begravnings krans som jag är relativt nöjd med. bilder kommer på den snart.

Nu ska jag kanske plugga lite latin eller göra klart en av skisserna

Fan matchen gick inte som tänkt...

Läs rubriken...

Nej som ni ser så blev inte matchen den bästa, vi toskade mot mitt gamla lag. Inte pga att dem är bra utan av att vi spelade skit, pinsamt. Matchen slutade 1-0 till dem och det var ett riktigt skit mål. Men men det är bara att bryta ihop och komma åter, nej just SSK bryter inte ihop vi kommer bara åter.

Ps. En ännu pinsammare ska var att tullinge trodde dem hade vinnit os guld eller något efter matche som dem jublad. Men men vi kommer åter på söndag och då jävla då ska det bli vinnst så det bara skriker om det, ds. 

Match Match Match

Nu är det äntligen torsdag, idag är det match. Fan vad jag har längtat efter den här dagen.

Hemma

Idag har det hänt mycket saker.
Jag har varit i skolan 
Jag har varit på rehaben 
Jag har varit på praktikplatsen
Jag har varit  och handlat
Jag har varit hemma sedan 17.30

Nu ska jag se på super star


Skolan

Sitter i skolan och nördar, skit tråkigt vill bara hem och vill bara att det ska bli torsdag kväll.

Nu ska vi se på en tråkig film

Tränat, ny badad och känner mig super

Har varit på träning i Salem och det gick bra dock gjorde jag inte så mycket på isen. var med på uppvärmingen sen åkte jag bara runt. Efter träningen blev det hem och äta sedan in i badet, blev till att noppa ögonbryna så nu är det najs. Tittar just nu på tv och det ska jag fortsätta med, så natti natti till alla som läser det här... 


Lars Winnerbäck - Hugger i sten

Diggar låten


Längtar

Fan vad jag längtar tills på torsdag. Då är det match mot tullinge, mitt gammla lag. Det kommer bli så jävla skönt att få se alla tjejer spela mot dem. Vet inte riktigt vilka spelar dem har nu men antar att det är de samma som när jag slutade. Men har hört att deras då varande målvakt "klar" har slutat, så då kommer väl typ Ida att stå. Om jag inte tror fel. Men men det spelar ingen roll för jag vet att alla komemr ge allt ändå. 

Nu är det fixat

Har just fixat praktik plats. Det blev i globben så jag hoppas att det är ett bra ställe. Jag hoppas att jag ska trivas där, sen är det ju skit bra tt det ligger så nära min rehab :)

Träningslägret

I fredags så åkte jag till Gimo med laget. Vi kom väl ditt vid 12 tiden elelr lite senare, men iaf så började dagen med lunch och seadan fys och is fortsatt med mer mat och träning. Vid 22 tiden var det dags att gå till vandrarhemet som vi hade chekat in i tidaigare under dagen. När vi kom ditt så var det rena bastun och vi fattade inte hur man stängde av elementen, men men det gick att sova ändå.

Lörda morgon började redan vid 7 tiden lite senare var man vid ishallen och hade frukost. På vägen till ishallen tränade vi tjejer bred och djup. Eller rättare sagt vi vi gick över hela vägen för att retas med tränarna som tog bilen. Dan flött på bra med träning och mat, vid kvälls tid vet itne riktigt när så avr det iaf match mot Gimos dam lag som var uppförstärkt med en kill femma (95 or). Vi vann matchen med 6-1 fortfarande obesegrade. Tillbaka på vandrarhemmet och vi körde lite idol, haha skönaste laget vi är.  

Söndag natten blev kallare eftersom Eva kom på hur man stände av elementen. Vacknade vi 7 tiden igen och det vara dags att röja ur husen som vi bode i. Sendan blev det frukost och träning samt lunch. Efter det var det match och laddning in för den. Den här gången möte vi hela damlaget men det hade med sig 2 killar från igår, men vi van ändå den här gången med 10-2. Så nice att spela med ett så bra lag, Jag var med på is täningarna och det gick skita bra. fast jag gjorde dock itne så mycket men jag var på is iaf. 

Bilder kommer att komma upp inom kort
  

Har en rolig nyhet

Var hos sjukgymnasten idag för att träna, och det gick bra sen ska jag ha aktipunktur så skulle hon kolla med mig en gång till att jag inte skulle dit på fredag för jag ska ju på tränings läger med laget. Men iallafall så snakcar vi lite om det och så säger hon att jag får gå på is igen imorgon. Jag som trott att det typ är 2½ vecka kvar tills att jag skulle få det. Ni måste förstå min lycka, men är ändå lite nervös över om jag ska göra mig illa igen eller inte. Men om jag tänker på det kommer jag säkert att göra det så ska inte tänka på det imorgon utan bara ta det lungt och inte köra förfullt.

Nu ska jag fortsätta att titta på idol som vi spelat in...


Andra avenyn och riversd

Min favvo serie började för någon vecka sedan, å jag är skit lycklig för det. Ett stort plus är att en ny serie som speglar sig med Andra avenyn oxå har börjat.

Fast jag saknar alla gamla skådespelare som varit med, första säsongen är den bästa. Kan ju hoppas att den kommer ut på dvd.


Rubrik?

Sitter i skolan, ska fortsätta att klippa och klistra våran pelare.

Ska senare ha skolfoto så är lite extrra fin idag, efter det är det träninge med laget. fan vad jag älskar dem brudaran asså.

Dåligt, ny frisyr

Mitt ända inlägg idag, dåligt av mig. men har haft fullt upp idag. Först skolan sen rehab och sen skynda till jobbet sen till frisan sen jobba över.
Har börjat att skylta om på mammas jobb idag men hann inte klart eftersom det är så mycket som måste göras. Blev även en sen midda vid åtta tiden, på den bästa restaurangen i centrumet men det är ändå ingen höjdar mat där men men.  

Juste ska lägga ut en bild på dne nya frisyren, bjuder på två bilder där jag är jätte trött och osminkad
 








Natti natti

Ska aldeles strax sova tror jag. Vänter bara på att kunna borsta tänderna och ta ut linserna, badrummet är upptaget för tillfället.

Imorgon är det skolan som vanligt börjar ju 8 så det är ju ingen höjdare, men slutar 11 så ska väl inte klaga... Men men vet inte alls vad jag har för lektion, tror dem har lagt om mitt schema för 5 gången den här terminen så det blir en supris imorgon.

Natti natti till alla er som läser det här

SSK Järfälla Hc 4-0

Vi vann matchen men jag tycker vi spelade spelade mindra bra idag. Visst det fanns en del stunder som vi spelade riktigt bra i men jag tycker vi slarvar lite för mycket i passningarn, sen inte hade så bra tempo och att vi inte tar det ansvar som vi behöver på plan. Men härligt med en vinnst till. Så det är bra tjejer, vi tar igen det som vi gjorde dåligt idag i nästa match.



Har även tränat idag, körde ben och armar. Vet inte vad jag mer ska skriva för utom att det är kul att spela FarmVille, haha nörd...
Aja älskar er tjejer i SSK

Gomorgon

Vaknade nyss, lika bra det så jag kan träna utan att behöva stressa. Tänlte köra slut på mig helt och hållet så ska ner i vårat gymm,men någon annan måste vakna så den kan hjälpa mig.  Och sen skuille det inte vara fel med lite frukost. 


Sen är det match idag oxå ska se hur jag kommer tilll den. hoppas jag inte behöver hjälpa till med något så man kan se matchen ostört. Men ska försöka ta lite bilder som man kan få ut här på bloggen.

aja ska träna om en lite stund...


Match

Kom hem för en timme sedan, har varit på brors match. Han spelade bra tycker jag men inte hans lag. Det troskade mot värmdös aj. Men men så blir det om man inte spelar som ett lag, utan alla åker själv och tror man är jätte bäst.
Imorgon är det match hemma mot järfälla ska försöka få skjus av någon ditt annas får jag åka komunalt, allt för laget. Håller på att träna lite ska göra ett riktigt tränings pass imorgon.

Vet itne om jag har något mer att skriva så det här får räcka

Natti

Nu ska jag sova jobb imorgon

Jag har blivit besat

Har spelat farmville i drygt 5 timmar nu, det är fan sjukt hur man kan bli besat av det spelet.  Har föresten inte ätit något ännu, fan vad dåligt. Men ska äta snart när familjen är hemma. Det blir tacos, mums. Men men ska fortsätta med min besathet nu... 

Juste måste hinna träna oxå så kanske ska göra det nu istället för att spela...  

Maten?

Har fortfarande inte ätit, fastande på fejan fram för FarmVille haha fattar nadda vad man typ ska göra då men men. Nej nu ska jag äta på riktigt


Prat mage

Nu börjar magen prata med mig dags att äta något kanske eller?

Tränar hemma idag, dumt att smitta någon om jag bär på något skit...

 

Sjuk igen?

Hemma, jag gick hem tidigare idag pga att jag hade jätte ont i magen och frös. Nu känner jag inget i magen längre, tur det men sitter där emot under täcket här hemma. Vet iten vad det är för fel på min kropps temperatur, jag kan bli jätte var utan andledning eller börja frysa. Man tror ju att jag har feber men det har jag inte, tycker det är jätte konstigt. Men men ska troligen träna ikväll ändå, har ju itne tränat på en vecka nu. Kryper på väggarn här hemma.    

Morgon

Hinner med ett blogg inlägg nu på morgon. Ska snart till skolan, har floritteknik nu vid 8 sen äör det lunch vid 11. Efter lunchen är det fprmgivning. 

Men måste jag sluta ska hinna fixa mig inann tåget går... 

Nej, det blev ett till idag

Har lärt mig tre olika blomsorter på latin med släkt och artnman. 
Svenska Benjaminfikus, Släktnamn ficus, artnamn benjamina
Svenska Murgröna, släktnman hedra, artnman helix
Svenska paradisträd, släktnman crassula, artnman ovanta

Fan jag kan lite måste bara tro på mig själv

Blir inte fler inlägg idag

Sitter just nu inne på fejan men borde plugga men dum som man är gör man inte det. Men men ska ta tag i det för annars vet jag att jag komemr bli besviken på mig själv. Ska fan lära mig dne här jävla latinen. Förresten någon som har ett bra sätt att lära sig det på?

Aja ska ta tag i mig själv nu och ge mig en utskällning, nej men nästan. Natti på er alla...   


10/9

Sitter i plugget, har RAST. Idag har vi bundit en krans med sallal blad, gröna blad som är som en vatten droppe. Den blev väl helt okej för att vara ihop slängd typ. Efter rasten ska vi göra klart våran (min och Danielas) joniska culomb. Det är en Pelare som har en viss form så vi ska av bilda på ett papper utav små sönder klippta pappers bitar som vi limar fast.

Igår var det match mot torpet. Vi vann med 5-2 och jag var helt hypad typ, Vet att jag får överskottsenergi när jag är sjuk. Men iaf tillbaka till matchen. Tycker vi spelade bra i anfalsson nästan matchen igenom. Let mycket stress i försvanzon. Men det är något vi kan slippa på...     

Sitter i skolan

Har försäljning och service, vi ska ha roll spel typ. Man ska typ in leda en konveration med en kund som antingen är stressad, lugn, nyfiken eller vet vad den vill ha. Lite jobbigt med tanke på att jag är inlärd på ett sätt och nu ska lära om mej. Men men det här får väl ändå gå bra ska ju ha MVG.

Efter det så har jag Kultur och still historia. Vet fan vad vi ska göra då, tror att det har något med grekland antik att göra.

Idol

Sitter just nu och tittar på idol som nästan alla i sverige gör eller? Man kan ju hoppas att ingen som Johan Palm går vidare. Fast det finns ju en risk med tanke på att han gick vidare. Haha fattar inte folk som tror dom kan sjunga men som låter som jag vet iten vad falks är det ialla fall.

Nt-cupen som vi var på

Freda kväll här bode Minna, Anna, Malin, Tessan och Beda



Lördag morgon här ser vi Beda, Lollo och Sarah äta frukost i deras lägenhet

 

Uppvermning in för första matchen mot pumas

 

Första tekningen



0-3 till oss efter 2,25 i första perioden Vi vann den med 0-8



vad vi gjorde mellan matcherna



Match igen den här gången mot Riga Ice Girls här gör vi andra målet, matchen slutade 0-5 till oss



Här ser vi Eva bli trippad men ingen utvisning på den inte



Sen väntade vi några timmar till då vi roade oss med att låsa i Nenna på toaletten en lite stund



Sen blev det match igen nu mot Irlands landslag 1-0 till oss efter 21 sek, vi vann matchen med 7-0



Här är ännu efter ett mål mot Irland



Ner joggnings outfitt



Efter det var det dags att tagga till lägenheterna där vi bode men det finns det ingen bild på så vi hoppar till sönda morgon i is hallen för att se på matcherna innan vårna final



Sen var det dags för våran final mot Jordal Hockey från Norge



Seger ring efter finalvinsten med 0-2



Tyvärr hade jag inga fler bilder från finalen eftersom jag fotade med Minnas kamera mäst. Här ser ni prisutdelningen

  

Här ser vi Dalander skrika typ ja, Tessan ser ut att kolla på någon och Soffan ger oss ett skönt leende
 

Eva vann pris som bästa forwad



Sedan fick hon ta emot bucklan



Lollo ger Bucklan värdens seger puss och Minna står skrattar



Sen blev det ett seger var med Julia i täten



Där har ni helgen i korthet,  jag var itne med på en ända match eftersom jag är skadad men jag kan bara säga VI gjorde skit bra ifrån oss. Jag från läktaren och ni tjejer på isen. Kan bara säga jag är stolt att spela med er...  


Klippa mej?

Har just sett klart filmen nu, men det ringde 3 personer och störde. Ska fixa ögonbryna nu.



Funderar på att klippa håret och har gjort det ett tag nu, men vet inte riktigt hur jag ska klippa mej om jag ska ha nästan som det är nu eller om jag ska klippa upp det ännu mer så jag har kort längst in till hårfästet.

Typ så här någon ting fast jag vill ha lite länge i topparna
 

Lejonkungen

Lejonkungen är fan den bästa barn film som har gjorts. Sången i början får man rysninga av, det är obeskrivligt.



Jag tror minsan att jag ska se den snart. Fast då kommer jag att gråta för det gör jag alltid när jag ser den...

 

Tisdag

Är hemma idag oxå för att jag känner mig fortfarande lite krasslig men mycket bättre än igår. Vacknade 8 ingen höjdare kunde inte sova längre så det var bra att kliva upp och sätta sig och sega vid tven.  har nyss ätit frulle så det är nice. Vad mer ska man skriva? jo kanske att andra avenyn har börjat igen, äntligen är hel lycklig. dem oxå startan en ny serie på webben som heter riversid som är ihop kopplat med andra avenyn. Så det blir ju skit bra. 

Nu funderar jag på att ta en dusch och sedan noppa ögon bryna.   

Hemmafru? ironi

Har varit ner i tvättstugan ett bra tag och vänt alla strumpor åt rätt håll så dem kan tvättas , jätte kul ironi. Nu ska man bara sortera all den rena tvätten, ännu roligare ironi. Efter det ska man damsuga lite, min favorit uppgit ironi. Nej men man får väl hjälpa till lite här hemma när man är sjuk.

Aja nu till tvätten :) ironi.

Till Rosie

Jag hade spelat i Tullinge över 5år när jag skadade mig. Ingen gjorde någonting för mig fast ni vet att jag tränade mest i laget och bran/brinner för sporten. Du vet mycket väl att jag bröt ihop och det gjorde det andra i tullinge oxå. Jag vet oxå att du brydde dig skit mycket om mig men jag tror inte att du förstog mig riktigt som dem här tjejerna gör. 

Jag byter lag, har inte känt alla speciellt länge men alla förstår mig i skadans vinkel. I helgen som var bröt jag ihop efter vi vinnit en turnerning ingen fattar varför man alla kommer fram och tröstar mig, alla. Efter det så hyllar dem mig, varför det vet jag fortfarande inte riktigt. Men jag tror inte att ni i Tullinge hade gjort en sådan ska för mig, fatst jag spelade där i över 5 år.

Du behöver inte svara på det här. Men det här är vad jag har uppleft under min skada. Våran relation är över sen länge, Jag har gått vidare.


Låter inte som en full man längre...

När jag vacknade kunde jag knappt prata för jag avr så täppt. När jag hade snyttigt mig ett tag så kunde jag prata men lät som en full man, haha. Nu låter jag någulunda normalt och kan prata. Så jag hoppas att den här förkylningen snart ska gå över så jag kan träna.

Gör förresten lite lunch nu, det blir klyft potatis med korv.  

SSK i mitt hjärta (Rosie jag skiter i vad du säger)

Måste bara säga att SSK dam lag beyder skit mycket för mig. Jag vet att jag inte har kännt alla speciellt länge man det stöd som ni ger mig det hjälper mycket. Jag förstår inte hur jag själv kan reagera på det sättet som jag gör när vi vunnit och allt. Men att alla kommer fram och frågar hur det är det betyder mycket. Det är bara så svårt för mig att acceptera att jag inte kan vara med på is ännu. En sån sak att ni hyllar mig det är obeskrivligt.

Vi är ett lag även om jag inte är med på isen just nu... 


Blogg torka

Nu har det hänt en hel del i mitt liv sen jag srkev senast. Har haft värdens blogg torka, men nu ska ni få en kort sumerning av mitt live sen dess.

I skolan har vi börjat med en massa nya projket och sammarbeten mellan olika ämnen. Vet inte riktigt vad dem har gjort i skolan idag eftersom jag är sjuk. Antar att dem jobbat vidare på det som vi fick förra veckan. Hörde att det inte alls var många där idag och vi brukar vara 8 i vanliga fall så det säger det mästa.



I helgen har jag varit med laget i norrköpnig och haft turnerning. Jag spelar fortfarande inte pga. mina ben men jag satt på läktaren och hejade på. Vi åkte ditt i fredas och kom hem igår söndag. Vi skulle bo i typ 5 lägenheter med 4/5 pers i varje. Jag sov med Eva (lagkapten)  Carro (ass lagkapten) och Ebba. Vi hade mys och allt var helt ok. Fast det hände några roliga sker den kvällen. Några i laget trode det skulle sova med en polack för det gick in i fel lägenhet. Några andra hittade en halv äten kebbabrulle som dem kastade runt.

Matcherna gick bra, vi vann alla som vi spelade och Släppte inte in ett ända mål. 

Serien
Peking Pumas - SSK 0-8 skott  6-29
Riga Ice Girls - SSK  0-5 skott 6-34
SSK - Irland (landslag) 7-0 skott 70-0
Final
Jordal Hockey (Norge) - SSK 0-2 Skott 14-33


RSS 2.0