Söndag kväll

Har inte uppdaterat sen i fredags men nu är det dagd igen. Jag skrev ju att jag skule till västerås och ni undrar säkert vad jag gjorde där så det ska jag betätta nu. Jag skulle ditt med laget för vi hade match och jag spelade inte eftersom jag har isförbud. Västerås ska vara ett bra lag med tanke på att det ska spela i riksserien för damer i år och mitt lag ska spela i div 2. Men det var vi som bjöd på spel, matchen slutade 5-0 till oss och då är vi ett helt nystartat lag som inte är ihopp spelade ännu. Men det var skönt att vinna även om jag itne var med på isen, och en väldigt bra start på säsongen.

Idag sönda har jag tränat och städat hela rummet. Imorgon börjar skolan så det är dags att tagga i säng. jag har rehab på eftermiddan så det blir att åka fram och tillbaka med penden typ eftersom jag går i skolan i liljeholmen och har rehab i globen. Nej nu börjar jag att jespa så det är bara i säng nu.


Ut men först...

...Ska jag ladda in lite nya låtar i mobilen


Veckan i punkter

Måndag: Jobbade, Gick på rehab och fick is förbud helt förkrossad
Tisdag: Jobbade, Tränade med laget och betättade för mange
Onsdag: Jobbade, Tränade rehab och Jobbade
Torsdag: Jobbade, Tandläkaren, Jobbade, Gardasil spruta och Tränade med laget
Fredag idag: Latar mig just nu men ska träna om ett lite tag
Lördag: Västerås med laget på eftermidan
Söndag: Träning med laget


Fan fan fan

Känner mig helt förkrossad just nu, min rehab tränare har förbjudigt mig att vara på is. Jag vet inte hur jag ska se fram emot den här säsongen nu när jag inte ens får vara på is.  Måste ringa min tränare Magne och berätta det här, men vet redan nu att jag bara komemr falla igrått igen så vet inte om jag orkar ringa eller om jag ska åka till träningen imorgon och säga det.

Usain Bolt


Bild källa: http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/dynamic/00998/boltWR_998284l.jpg

Nytt värdsrekort är det oväntat? svar Nej, den här killen är otrolig innan varje stat showar han lite för publiken och ser ut att var helt oberöd av vad han ska göra om några minuter och sedan går han och blir helt inne i tävlingen.  Vad ska jag mer skriva 9.58, när kommer han ner runt 9.50?

Fyra dar sen sisst

Sitter just nu och tuggar tuggummi, och hör tven i bakgrunden som jag sneglar på ibland självklart tittar jag på friidrotts vm. Jo juste chattar och med Emmy nu, så länge sedan vi var med varanda, inte bra det får vi ändra på. Men träffade henne i Fredags(?) och vi snakcadre lite så söt hon är. Fan saknar gamla back partner tidne men men det får bli back partners på ett annat sätt.


 
Nu har min hockeysäsong börjat eller rättare sagt mitt liv.  Hade andra isträningen idag och det gick hyfsat bra, hade fys innan och vi skulle köra en enbents hopp men det gick inte så bra för mian ben och sen på slutet av is passet så gick jag av för jag fick ostabila käningar i bena. Men men det blir väl bara bättre och bättre men mina ben ju mer jag tränar. Juste ska till rönken i morgon och sedan har jag rehab och då ska jag även få min sköna nålar i mig.  

Nu ska snart  herrarnas 100 meters finalen avgöras och det kan man inte missa...

Snart börjar vardagen igen

Nu börjar livet se ut som det ska hockeyn drar igång på riktigt och sedan skolan. 



Söndag

Just nu är farmor och farfar här och hämtar två skålar och fikar lite, men det är på väg hem nu. Senare ikväll har jag träning och brosan har tränings match, fusk. Men nu ska jag dra ut en stund och hjälpa till lite. Vi håller på att bygga en ny trappa.

Jo juste bloggen ser bra ut nu...

Lite förändringar

Bloggen ser kaos ut just nu men det får nu stå ut med för nu ska jag äta

En dag i stan med Sofie...





'





Först gick vi till kungsan och myste där ett lite tag sedsan gick vi vidare mot slottet och var där och tittade runt lite. Efter ett tag beslutade vi att gå runt lite i gamlastan och hitta ett fika ställe som vi gjorde. Sedan  gick vi till slussen och åkte upp i katrina hissen eller vad den heter. Mer bilder bjuder jag inte på för dem är privata...


Gymmat

Har gymmat lite här hemma eftersom vi har gym, och jag behöver bli starkare.

Dagen i korthet:
-jobbat
- kört bil
- plockat hallon
- tränat

Nu ska jag äta hallonen, mums

RSS 2.0