Mamma <3

ETT STORT GRATTIS TILL MIN MAMMA SOM FYLLER ÅR IDAG.


Ska byta abodemang och köpa ny mobil

Juste, ska byta mobil är så trött på den jag har. Går bara sönder hela tiden, till en viss del har jag haft sönder den men den går sönder pga dålig kvalité.

Min nya mobil dlir en Samsung SGH-F480I Rosa "Touchwiz", förresten öär det någon som vet om den är bra?


Dröm

Fett hemsk dröm jag hade nu på morgonen. Drmde att jag fick kicken av laget, därför jag var outvecklings bar. Men Dennis vill att jag skulle köpa ett par röda byxor så jag skulle bli påmind om att jag hade kunnat spelat med det bästa laget. Fett hemsk att drömma något sådant, men det sjuka med drömmen var att den var så verklighets trogen och att alla var så bestämda.  

Efter det kunnde jag inte somna om, så fick bli till att sitta vid datorn.

Idag ska jag jobba och träna efter det.

Snacka om att jag vill bli hel om mina ben nu...

Rubrik

Jabbbat, rehab tränat och färgat håret.

Harjobbat som vanligt och det gick skit bra, är så kul att sälja något som man har gjort och är nöjd med.

Har varit tillbaka på gymet och kört rehab med min tränare där och dt gick bra fick lite nya övningar och ska få mer.

Har färgat håret i en mörk brun/röd nyans så fårse hur det ser ut imorgon än så länge är det bara mörkt men det är bara för att det är ny färgat och för att det är mörkt i mitt rum.

Nu ska jag sova ska jobba imorgon med...

Jobba hela dagen

Är skita trött har jobbat hela dagen. Vet inte vad jag skla skriva så det får reka här... 

Match snart

Skan snart dra på match, snälla Anna med familj kommer och hämtar mig. Ska bli najs med att se laget spela igen har ju inte varit med på dem 2 senaste matcherna så det ska bli kul och se dem spela. Jag hoppas att vi vinner över sudret, vet inte alls hur dem spelar eller så. Men om vi spelar som vi ska så blir det en bra match.

Tagga till tusen tjejer <3

...

Det blir till att städa rummet och träna lite, fast benet strejkar lite men men det får gå bra.

Det är...

Det är vintertid, det är match mot sudret, det är snöndag, det är en blött höstdag.  

Det är en dag som jag vill åka skriskor, det är en dag som jag vill vara hemma och mysa, det är en dag som jag vill spendera i en ishall med trevlifgt selskap, det är en dag som jag vill minnas.

Det är en dag jag måste städa, det är en dag då jag måste tvätta, det är en dag då jag behöver träna, det är en dag då benent inte vill som jag. 
 
Det är en dag som både kan bli bra och dålig.

Blev en bra dag

Ja dagen blev faktiskt bra, jobbade sedan åkte jag till tälje. Tjejerna van mot aik med 4-2. fick träffa ssk styrelse för dem ville veta vilka vi är. efter det blev det att titta på herrarn som vann med 4-2 dem oxå.

Nu sitter jag vid tven idag igen, haha 

Hektisk dag

God morgon. Vet itne hur jag ska få ihop den här dagen, Jag ska jobba mellan 10-15, det är match vid 12 ungefär och sedan ska vi möta styrelsen vid 14:45 där efter ska vi se ssk herrar spela. vet inte riktigt hur dagen ska gå ihop efter som jag fort farande jobbar när jag ska vara nere i tälje. Men jag får lösa det på något vis.

Benet börjar bli bättre har ju gjort illa minisken men behöver inte ha kryckor längre, så är väl tillbaka på is om en vecka kanske.


Vet inte vad jag ska skriva

Sitter och tittar på idol vet inte vad jag ska tycka om det. Har ingen favorit ännu, om jag säger så...


Go morgon

Idag är det sista dan på praktiken, lite tråkigt men ändå skönt för nu börjar höstlovet. Skita najs för ska jobba och träna. 

Nu måste jag äta annrs kommer jag missa tåget. Skriver senare...  

!

Har en ska som jag vill skriva: DET HÄR ÄR MIN BLOGG JAG SKRIVER VAD FAN JAG VILL!



Har inget att göra just nu ska bara ta det lungt och kanske träna lite över kropp eller så gör jag det imorgon.

Nu ska jag mysa med mamma vid tven 


Arbetslöshet



Arbetslöshet

Tycker det är fel på ett sätt att dem som inte arbetar får pengar för att sitta hemma och inte göra ett skit. Jag tycker att alla kan bidra på något sätt. Det finns igentligen hur många jobb som helst men som folk inte vill ha därför det snses som "skit göra". Ett jobb som nästan alla skulle kunna utföra är gatustädare. Det ända du behöver göra är att plocka upp lite skräpp och det är inte så jobbigt. Du bidrar med något och får pengar för det istället för att få pengar men inte göra något. Sen skulle sl och staten kunna sammar beta på ett sätt så att någon städare på tågen/bussarna här i stockholm, dem är alltid skitiga. Då skulle staten kuna ge sl pengar så att dem betalar ut. Jag vet att det inte är så mycket pengar när man har a-kassa därför tycker jag att man inte ska behöva jobba 8 timmear varej dag utan kanske 4 och få pengar efter det.

Edit: Jag har ett jobb och har haft det i över tre år nu... 

Dagens träning

Så nu är jag nöjd med hur bloggen ser ut. 

Hade träning idag och allt gick bra tills sista övning jag skulle vara med på. Jag kör den ett tag tills det är typ 3 min kvar av den övningen. Då gör jag illa knät på något sätt och min första tanke är fan jävla skit inte igen. Menge och Benny kommer fram och frågar hur det är jag säger bara att det gör ont och dem frågar om dem ska lyfta upp mig. Mitt svar tilld et blir nej, låt mig ligga här. Haha typiskt mig lixom. Men efter ett lite tag så känner jag att det inte gör ont där det brukar utan på fram sidan utav knät, jag ställer mig upp och åker till båstet.

Vet inte om alla reagerade på vad som hände, men jag kan säga att jag inte har specielt ont nu och att jag ska till min rehab tränare på torsdag och snakca med henne för att se vad hon säger. jag tror att jag kan ha över ansträngt den musken som går på fram sidan utav låret och ner till knät. Varför jag tror det är för att jag inte har spelat hockey på ett tag och sen gick jag in lite för tufft idag dum som jag är. måste börja träna mer fram sida...


Skit brottom

Har egentligen inter tid med det här men vill slänga i väg ett inlägg.

Ska i väg på praktiken och idag ska jag och tessan luncha, fan vad mysigt det ska bli. sitter just nu och äter en macka och måste skynda mig så jag inte missar tåget.

Ikväll är det träning ska vara med på isen med full utrustning idag med, fan vad najs det ska bli. 

Nej nu måste jag dra...  

...

Nu är det bara lite fin putsning kvar sen är desigen fixad...

Nu ska jag sova innan mamma och pappa dampar

Design

Håller på att ändra en del i bloggen därför den ser ut som den gör...

Skön vinnst

Vi vann med 6-0 mot gimo och leder nu serien efter första matchen spelad :) bra jobbat tjejer... <3  


Inte som jag tänkt mig :'(

Tvyärr så kan jag inte åka till dagens serie premiär :(, har ingen  att åka med. Om jag skulle åka med anna så hade jag inte kommit hem :(. Så jävla tråkigt att inte kunna komma och se första riktiga matchen men ska fan heja här hemmifrån och tessan har lovat att messa under matchen :). Gör mig stolt nu tjejer och spela lite för mej oxå :)... 

SSK damlag <3

Göra om lite

Juste tänkte byta ut lite bilder i headern idag/kväll...

Hockey

Ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat på ett tag nu.

Har kört med full utrustning på två träningar nu och det har gått skita bra. Men jag kör ju inga spel övningar, därför då spelar man mot varandra och jag kan inte kontrloera då var dem andra gör. Hoppas ni fattar vad jag menar är svårt att förklara.

Idag är det serie premiär, vi spelar mot Gimo. Dem vi mötte när vi var där och då vann vi så jag hoppas att vi spelar bättre än då och får in pucken på varje skott. Kan bara stå brevid och peppa till hundra. Och hoppas på att alla tar sitt ansvar på plan.

Nej nu är det dags att äta frulle och sedan klä på sig...

Skadan?

Ja juste har inte skrivit om min rehab träning på ett tag nu. Tränade imorse och fick reda på att hon godkäner nu att jag kör med full utrustning och att jag ska köra några spel övningat.

Min reaktion blev lite konstig. Jag bev inte dirket glad, därför att jag blir skit skraj för att göra illa mig igen för gör jag det är jag tillbaka på ruta 1 igen. Nu tror jag att jag ahr smällt det och är faktiskt glad att kunna skriva det här. Men jag är fortfarande lite skraj, jag vill inte göra mig illa igen.

Men men längtar tills på torsdag nu...

Kanske ska till lägga att jag kör rehab 2-3 gånger i veckan och känner att jag har blivit starkare.

Sova

Nu sak jag sova för att kunna vara så pigg som möjligt till imorgon :)

Match

Har varit på match ikäll, vi spelade mot torpet. Matchen slutade 2-2 och det är ett helt okej resultat. Men jag tycker dock inte att vi spelade som bäst. Första perioden var delvis bra fast jag var inte hel nöjd. Andra perioden såg lite bättre ut fast det finns fort farande mycket saker att slipa på innan seriepremiären om en vacka.



Juste imorgon börjar praktiken, usch. Känner mig inte alls "redo", varför? det vet jag inte men gör bara inte det. Men jag hoppas att det ska gå bra om inte så får jag väl säga till och be om byte till något annat ställe. Fast det är väl som att jobba hos mamma hoppas jag, måndag betyder iaf att det ska snittas en hel del blommor.

Aja nu ska jag sova... 

Dagen...

Idag har jag varit i stan med Daniela, Sofie skulle oxå ha hänkat men hon var med sin kille i stället. Jag skulle ha handlat nya dojer men jag hittade inga jag gillade, fast vi gick in på vet inte hur många olika affärer men typ 7. Snart ska jag äta midda, sedan i väg på hockey. Laget spelat mot torpet, en viktig match att vinna...  

Juste min kompis gav mej en ny drog

Vet ni vad den heter...

TWILIGHT

Shit asså vilken film är helt besatt har redan sett den två gånger och jag bara älskar den funderar på att se den en tredje gång innan jag ska lämna den vidare till Tessan i klassen. Sen ska vi i klassen tror att alla ska med och se den andra filmen av Twiligt, NEW MOON. Fan längt asså as mycket...  Jag är besatt...

   


Måste bara skriva att Robert Thomas Pattinson, spelar  Edward Cullen är skit het och min nya kärlek...
 


Nu ska jag iaf snart sova, ska in till stan imorgon med Daniela och Sofie sedan i väg på match med laget...


Designer

Har designat tre kompisars bloggar den senaste tiden

Evas blogg http://shrek.blogg.se/

Tessans blogg http://tessanistheshit.blogspot.com/

Lollos blogg http://berndtssson.blogg.se/

Sen har jag även gjort min egen...

Blogg torka

Har inte skrivit på ett tag nu dels för att jag har för mycket kännslor just nu så jag kan skrav bnågot dumt som kan skapa stora problem och det har jag inte lust med. Sen för att jag inte tycker att det hänt något speciellt som det går att skriva om. Dagarna ser lika dana ut sova, äta, skola, hockey/träna... Så det blir ju inte så spänande att läsa det varje dag. 

Idag har jag gjort allt som jag precis nämnde. Men jag och brudaran i klasen har bestämt att vi ska ha en mysdag/kväll den 23 november och sen kanske att jag ska med på aik matchen den 25, får se hur jag gör laget har match samma dag.
 
Men emn ska väl börja med middan här hemma...


Jobb

Ja som sagt jag har jobbat idag, var ganska kul. Har sålt en massa olika växter och pressent saker.

Nu vet jag inte mer vad jag ska skriva så det får recka här...

Marknad

Go morgon vaknade 07:30 för jag ska jobba på tullinge marknaden idag. Så jag hoppas att det blir en varm och fin höstdag.

Slänger väg ett inlägg

Tänkte bara skriva att jag lever och har varit i stan hela dan därför ingen updastering...

men är frö trött för att skriva något vettigt nu...

RSS 2.0