Kort

Har varit hemma hela dagen, mådde skit imorse så det blev inge skola. Trodde att det var mag sjuka men ikke tur det.

Ska hoppa in i duschen nu känner mig äklig (a). Sedan är det midda och kanske i väg på match...


Känslor

Känslan jag har i kroppen ideg är inte rolig. Vet inte om jag ska skratta eller gråta över alla mina skador. Har gråtit en skätt idag, frustration över att inte kunna gå. Tanken om att inte kuna spela hocky slår mig varje dag, kanske aldrig mer kunna gå på is, det är det jobbigaste att ha den tanken i huvet varje dag.

Men ska forsätta att jul städa.. och handska med mina känslor.


Jävla minisk helvete

Igår under rehab träningen fick jag lite nya övningar, bland sannat en som jag skulle hoppa på ett ben i sid led. Och där gick minisken igen. Vet inte om jag ska skratta eller gråta över min otur. Men men det blir till a<tt träna ännu mer innan jag kan gå på is.

Ny klippt

Igår var en konstig dag är allt jag kan säga...

Idag har jag varit i skolan och träffat alla söta i klassen. Efter det blev det till mammas jobb för att sedan gå till frisören. Har klippt upp håret ännu mer nu och är nöjd.

Nu ska jag sova så jag orkar med morgon dagen får se om jag hinner med allt. Först ska jag till skolan men måste gå tidigare för att hinna till rehaben, efter det måste jag skynda mig hem för att hinna ner till tälje kl 17:30, Sedan efter det till salem för att träna. Fattar inte hur jag ska ´hinna ner till tälje på typ 1 timme från globben. Men men det får lösa sig på något sätt.

Nu ska jag sova


Kvälls inlägg

Ska sova om ungefär 1 timme men tänkte blogga lite innan dess. Jag valde att åka med på jul marknade och det var kul att vara där och få insperation och bara njuta ut av alla olika blommor. Hörde att vi vann med 16-1, så det står fel på stockholmshockys hemsida. Fan vad bra vi är tjejer :).

Nu ska jag sno lite låtar från youtube till mobilen och sedan ladda för en skit rolig dag imorgon, ska se först Twilight och sdan New moon. Sedan blir det att sova hos Malin :).  

Kan inte bestämma mig

Har ännu inte bestämmt mig om jag ska med morsan ner till hallarna för att gå på julmarknade eller om jag ska ner till tälje och se matchen mot gnesta. 

Vet inte alls hur bra gensta är om det blir en rolig match och se eller om vi krossar dem med 10-0. Dem ligger näst sist i våran serie så det är väl inge höjdar lag. Men samtidigt vill jag ju träffa alla i laget för det är ett gäng sköna prickar. 

Men ändå så vill jag till julmarknade för det är så kul att vara nere i hallarna och handla.

ååå vad svårt det är...


Rubrik

Idag har jag sett två hockey matcher, först Botkyrkas Aj2 som möte Salem den vann dem mn kommer inte ihåg resultatet. Sedan Botkyrkas Aj1 mot Haninge den vann dem med 16-3.

Nu ska jag laga mat det blir potatis i ugn och kött med sås, mums...   

Kvällen

Nu är det snart dags för att sova, det är match imorgon som jag ska se på är tillbaka på is om ca 1 månade. Men kan ju hoppas att det blir tidigare men så länge jkag inte kan sitta på huk så ska jag inte vara på is. 

Det jag har lärt mig mest under min skada är att se saker ur ett posetivt perspektiv. Jag måste göra att till det bättre än vad det igentlien är, hade jag inte gjorde det då hade jag sluat med hockey för länge sen. Men jag ska fan inte sluta, jag ska spela och vinna. 

Ska börja köra bänk press några gånger i veckan så att jag ligger förre alla andra sedan. 

  


Fredag

Har varit i skolan slutar ju 11 så det är najs. Vet inte vad jag ska göra men är skit sugen på att köra lite bänk press men kan inte göra det eftersom jag är ensam hemma :/. 

Ska byta ut lite bilder i headerna...
  
Edit: nu är bloggen skit bra fick in en bild precis som jag ville och det var inte ens svårt...


Dagen

Är skit trött.
Idag har jag varit på gymnasie mässan stog i våran monter och var ute och "gick" för att locka människor till att komma på öppethus och till att börja på florist och frisör programet. 

Jag kom till skolan vid 8 fick hår och make fixat sedan var det strul med tågen så jag och Malin G komm försent till mässan men men vad ska man göra. 
Efter det drog jag och tränade på rehab, sedan hem äta och iväg igen haha

Ska se om jag kan hitta någon bild på hur jag såg ut i håret, hade för övrigt 34 hår nålar.  

Skolan

Sitter i skolan och har lunch om 4 min. vet itne vad det blir men hoppas att det blir något gott. efter det är det florist teknik och ska göra klar min brudbukett.

Ska jobba ikväll igen. aja...   

16/11 Måndag

Ska till Nacka idag, brosan spelar match.

Dagen har varit skita chill, gick i skolan max 1 timme hade bara ett prov som var skita lätt. Efter det drog jag och Tessan till globben, snckade en del och det var skönt. Sen vid 10:30 drog vi åt varsit håll, jag till rehaben som gick bra har fett ont i låren utav all träning men det är bra.

Imorgon är det skola som vanligt men tyvärr kan jag inte vara med på träningen då för jag ska jobba :/, kul att jobba men skit pissigt att missa träningen. men men ibland så måste man välja och för att kunna spela hockey så måste jag jobba.

Men men det var nog allt för ida tror inte jag komemr skriva något mer ikväll får hoppas att det blir imorgon.

Inget att se på...

Lörda kvällar suger det finns ju inget att titta på, plågar mig fram för körslaget men det är ingen höjdare.

Har jobbat hela dagen och nu tar jag det bara lungt, har lite ont i huvudet men men det skiter jag i. imorgon ska jag jobba igen och vi har match oxå men det kan jag tyvärr inte åka och titta på eftersom den är så tidigt behöver få sova ut och sedan jobba. Nej ska fan smälla i mig lite chips så att magrutorna försviner, men ska fika föst.


Match ikväll

Ikväll är det match mot ormasta 2, vet inte om dem är bra eller inte men vi ska iaf vinna.

Minisken börjar bli bättre och jag är snart tillbaka på isen igen. Längtar tills jag kan bärja träna normalt och verkligen köra slut på mig själv. Det är en oslagbar kännsla när man är helt slut i kroppen, så skönt.


Har inte skrivit på ett tag nu igen, men ska försöka bättra mig... med minst ett inlägg varje dag.

Trött

Dags att sova tänkte skirva imorgon.

Anledningar

Har inte skrivit på skit länge nu, men vet fatisk inte ad jag ska skriva. Alla dagar ser nästan lika dana ut och jag är ingen som tar mig tid på att komma på ett ämne jag kan skriva om. Jag ser att det finns några trogna läsare och det svider att inte ha något att skriva.

Men men får förska att hitta något bra ämne som jag är intresserad av.

Dagen har varit lång fast jag fick sovmorgon på 45 min. Klassen skulle till konstfack där vi skulle på en workshop. det gick ut på att föra en vas av antingen pärplatte pärlor, ull eller skumgummi. Jag valde skummgummi och den blev ganska ball.  Nog om det nu.

Efter det blev det tillbaka till skolan för att börja på en ny kurs. Därför den kursen (special idrott) som jag skulle haft i 1½ halft år kunde jag inte ha längre. Därför den krockade med dem andra lektionerna. Men det bästa av allt är att min biträdande rektor inte har sagt det, utan min mentor fick ringa runt och fråga vad som hade hänt med den kursen.

Jag skulle ha läst special idrott på distan typ men sen ändrade dem det till en vanlig lektion.

Det var invecklat haha...


Sm guld plus vinst

Aik tog hem sm guldet fan vad skönt det är.

Vi vann över almtuna med 43-0, helt otroligt många mål på 15x3 min.

Sista dan på lovet

Igår kväll var jag hemma hos Daniela för att fira att hon fyller 18 imrgon. Sofie och -Ida var självklart där oxå. vi åt midda och hade det jätte trevligt efter det blev det fiml och mys i soffan sen knassade vi ur och drog ut. Vad mer ska jag skriva, jag hade skit kul och brudanra är för sköna. 


Idag ska jag vara på hockey hela dagen, laget har först match mot Almtuna och sedan ska vi till hovet för att se sveige - canda. Är inte så taggade på det men men det kömmer bli kul ändå för man är mad laget. 

nu ska jag tränna magen och armarna lite... och se till att hitta skjus till matchen.   

RSS 2.0