Bloggen görs om lite

Ska byta header till lite nya bilder

Lite nya inköp

Har köpt lite nya kläder som jag glömt att skriva och visa så nu passar jag på när jag inte kommer på något annat.

 



Båda tröjorna är köpte på h&m köpte även då en ny bh och ett par hotpants men har inte bilde på det...

Onsdag den 29/7

Idag så har jag inget in bokat på mitt schema, så vad ska man göra? Någon som har förslag?

!

Visst är det vackert, en sån här sak skulle jag vilja uppleva. 



Nej nu ska jag hoppa in i badet och få bort allt ont som jag har runt mig nu, känner mig inte som bäst just nu allt dåligt som jag tänker på får mig att vilja gråta. Sen ska jag nog bara ta det lungt med familjen som jag just blivit samas med. Det blir nog ingen mer uppdaterning idag, imorgon ska jag försöka åka med pappa till sjukgymnasten och få upp sinnt för att träna igen så skriver väll om det imorgon.

Bukett jag gjorde för några dagar sedan




Man behöver inte vara sur bara för man blir gammal

Jag har en ska som jag undrar utöver, varför det finns gamla tanter som tror att jag är helt jävla dum i huvudet.

Det kom in en tant för några dagar sen som ville skicka en kondoleansbukett (till en person vars man/fru har dött).  Hon frågade mig om det är för sent att sicka och då blev jag lite osäker för jag trorde att hon pratade om ett par månader sedan personen hade dött men så jag sa att jag inte riktigt visste och sen frågade jag hur länge sedan det var som personen hade dött och då svarade hon att det var mindre än en vecka sedan. Då svarde jag att jag var säker på att det inte var försent att skicka eftersom det inte alls hade gått långtid. Men hon tyckte fortfarande att det var förlång tid och ville att jag skulle frågha någon annan men jag svarde att jag var själv därför det var jag. Och så började hon att bli mer och mer sur på mig för jag inte kunde fråga någon ananng utan att jag var där själv. Och sedan när hon nästan bestämmt sig för att skicka iväg beställningen så måste man ta motagarens adress så jag frågade om det och då svarade hon mig stt det var en ny väg och så sa hon namnet på den. Sen så upprepade hon sig själv ett antal gånger och sedan ville hon att jag skulle rinbga till butiken dit orden skulle för att fråga var vägen låg och för att se att jag verkligen skulle skvika iväg den. Visst tänkte jag och ringde,men jag märkte på henne på andra sidan luren att det inte var hon som skulle köra blommorna till den avlidensa närmnste utan att det troligen var någon budfrima som gjorde det. För hon viste inte var vägen låg men det sa jag aldrig till tanten för då hade hon väl velat att jag skulle ringa till den som körde budet eller något sådant. Men när jag väl tagit alla information som jag hehöver från tanten så börja hon oja sig om att det ändå var för sent och ville att jag skulle fråga någon men jag sa igen att jag var själv där. Då blev hon mera sur på mig och blev mera otrevlig emott mig. Under tiden som jag hållt på och tagit emott beställningen var det en anann kund inne och sa till tanten att det inte var för sent att skcika eftersom det hade gått minder än en vecka. Sedan när den elaka tanten hade gått så tog jag henne som kund och det första hon sa till mig var: Man behöver inte vara sur bara för man blir gammal och det håller jag med om till hundra, man vinner inget på det.

Sen är det många som frågar är du verkligen florist då svara jag att jag håller på att utbilda mig en del ger mig ett försök och andra vill ha den mer erfarne. Men hur ska jag kunne bli erfaren om jag inte får öva mig?

Aja någ om det nu, jag ska inte bli grinig när jag blir gammala det är en sak som är säker.

Igår och idag

Daniela konm hit igår och vi hade det mys men innan vi drog hem till mig så var vi i stan och tittade runt lite hittade då den här väskan som jag ska ha min data i den är skita fin och bra.

Efter det blev det att vänta lite på tåget och sen åka det till mig... Danielapå tåget  



När vi kom till tullinge hyrde vi två filmer och köpte lite godis sen gick vi hem till mig.



Sen emellan filmerna blev det oxå morden i midsommer. Sen blev det dags för att sova.
Idag har hon och jag varit i stan och vi shoppade inget, cred till oss. Efter det gick vi skilda väger vi tåget. 

21 juli

Idag har jag jobbat halv dag, ska snart gå in i mitt rum och städda lite så jag och Daniela kan sova där. För idag ska hon och jag ha mys kväll typ.

Jo juste det är idag tre dagar kvar tills mina föräldrar firar TIO ÅRIG BRÖLLOPSDAG

Det var det jag hade att skriva nu

Unga mammor

Blir lite irriterad på människor som säger att alla unga mammor är dåliga mammor, finns det något bevis på det?

Jag följer flera unga mammor bloggare och tycker det är intressant och följa vad det skriver och hur  deras barn utvecklas för var dag. Brukar då även läsa komentaren i bland för att se vad andra tycker om det unga mammorna, men det står alltd minst en komentar som drar alla över en gräns att alla unga mammor är omogna och inte borde ha barn. Detta gör mig irriterad, det finns dem så är mycket äldre och borde vara mer mogna som är sämmre mammor. För mig har inte åldern någon betydlse det är ansvaret som är det viktigast, ingen är mogen för att bli mamma förens man är det tror jag.

En ska till som jag ska skriva om alla säger att man inte är mogen att bli mamma när man är mellan 15-20 så kan man säga lika bara att man är förgammal för att bli mamma när man passerat 35. Fast alla vet att det inte stämmer, mamma är ingen ålder.

Oturs dagen fortsätter...

Har haft en riktig otursdag idag, dagen började med att jag skulle göra en bukett som vi hade på bestälning och under tiden jag gör den så ramlar en ängel ner i golvet, jag råkade kasta en kartong bit på den grejen som dem hänger på igår. Den går i tusen bitar, nej men nästan så dår fick jag städa det. När vi konmit halvägs in på dan så ska jag fixa i kylen så jag ställer ner vaser på golvet och ställer dem väl åt sidan så att ingen ska springa på dem men självklart gör jag det, så vatten över golvet blev resultatet av det. Inte långt efter det så slinter jag med snitt kniven så jag börjar blöda, jag själv där då med kunder så jag får nästan panik men springer in i bad runmet sätter på ett plåster och hoppas att det inte ska vara så farliga skada skedd. Men det blöder själv klart igenomn så då samtidgit som  jag hjälper kunderna så ringer jag mamma och säger att jag skurit mig och då vet hon att jag typ kommer att svimma (tål inte blod). Och själv klart när hon kommit och tar bort plåstert som jag satt på känner jag den där obehagliga kännsalan av illa mående och typ att det börjar tjuta lite i öronen så det var bara att gå in i köket och sätta sig med huvudet i knätt och sedan dricka något söt samtidigt som mamma håller på att rengör såret. så nu hoppas jag att min otur ska vara över för idag vill inte råka ut för något mer.

Bilder på två sorg dekorationer

Stående

Liggande

Vet inte alls vad jag ska skriva

Har fått värsta blogg torkan har inget att berätta om eftersom alla dagar ser lika dana ut, lite tråkigt men men.

Ja som ni vet så har jag jobbat idag, sålt massor med blommor och haft ett sväningade humör. Jag råkade ha några krukor i baken och då bilr min mamma sur på mig (hennes butik) vilket jag förstår eftersom dem inte går att sälja nu. Men men nu ska jag komma till sak, från att jag har varit skit sur och otrevlig mot henne till att gå ut  mot kund och vara glad och trevlig är som dag och natt. Fattar inte hur jag kan ställa om mig så snappt. Det är så stor omväxling på mitt humör och när jag lämnar kunden och går tillbaka till henne så blir jag sur och grinig igen fattar inte hur jag kan ställa om mig så. Men men det var den största händelsen idag förutom att min pappa och bror är tillbaka hemma, det betyder att det kommer byggas en hel del här hemma vilket blir skita bra.

Tänkte ladda upp lite bilder om jag hittar någon som är bra så får ni se vad jag gjorde för något i torsdags.

Planer

Sitter och funderar på att dra ihop några polare och ha cill kväll med grillning och mys kanske ett bad oxå. Vi får se om planerna går i verk eller inte men jag hoppas det. 

Funderar på att ta ett bad så jag kan kopla av lite men först ska jag se tv...

Onsdag morgon

Vaknade för ungefär 25 minuter sedan har hunnit klätt på mig och vaknat till. Idag bilr det att jobba och sedan så om jag känner mig frisk vilket jag gör nu så bilr det att träna. Nu sitter jag och laddar över lite nya låtar till mobilen. funderar på att köpa en ny mobil men det får bil senare när den här är mer trasig den ahr precis varit inne på lagnaing för tredje gången. saknar faktiskt det gamla mobilerna som höll och man kunde göra vad man ville med dem utasn att det gick sönder.

Nu ska jag ner till morfar och sätta på poolen och sedan mata fiskarna innen jobbet, ha en trevlig dag...

Måndag

Veckan börjar med jobb en halv dag sen fortsätter den med jobb varje dag, money money money.


Gjort mig riktigt fräch och go...

Har precis badat och gjort mig fräch, känns så skänt med ny rakde ben och ser så bra ut med ny noppade ögonbryn.


Nu sak jag och mamma mysa framfrö tv,  ha det gött alla 

Mamma och jag själva

Från och med idag så är jag och mamma själva hemma, pappa och brosan ska åka iväg och paddla någon stans. Så skönt mamma och jag ska ha det kunna göra lite tjej grejer och kanske titta på några tjej filmer.  De bilr borta fem dagar så det är nice.

Föresten är det någon som har den här tröjan till salu? Den har funnist att köpa på bikbok och finns även i grå.
Det är ett tryck på sidan och sen den lång och har boll snören.



















det är Emmy på bilden

Bild

Lägger upp en bild som jag tycker skit mkt om



Idag händer det inte så mkt ska ta det lungt så jag bilr frisk någon gång...

Ny ropar sängen på mej

Bytte namn på kategorin och gjorde headern lite större och bättre placerad.

Nu ska jag sova natti ska ju jobba imorgon får se om jag kommer på något mer som jag vill ändra.

Förkyld och ont i halsen

Ja har lyckas få någon jävla förklyling så jag får inte träna, känns så fel när jag vet att jag beöver det. Men men det är väl bara och gilla lägget fast det är skita svårt för jag vill och känner mig tränings sugen.

Min design håller jag på att ändra vet inte om jag är nöjd, men ni lär väl se om den ändras mer. Ska väl kika runt lite på bloggar så jag får lite insperation så jag kan ändra den bättre.

Ny design

Som ni ser håller jag på att fixa lite med designen är trött på den som jag har nu...

Tränat

Nu har jag varit duktig och motivarat mig själv till att träna så det har jag gjort. Känns så skönt att jag har gjort det idag, var verkligen ett måste. Om ni har tips på hur man kan motivera sig själv till att träna skriv järna då.

I dag har jag jobbat faktist skönt även fast jag får ont i bena, pga mitt problem som jag har med dem men jag gör näst in till allt för att dem ska bli bättre. Funderar på att langa upp lite nya bilder och kanske dagen outfit.

Nej nu ska jag äta lite jordgubbar som pappa har köpt. Funderar på glass till det... 

Mys med familjen

Ikävll ska jag bara mysa med familjen och ladda för morgon dagen då jag ska jobba.En del kanske inte vet men jag håller på att butbilda mig till florist så nu under sommarlovet passar jag på att lära mig lite mera. Man kan ju hoppas att det är något bra på tv så man inte somnar. Har lärt mig en massa om kameran nu, skita bra och enkel att hanskas med, får bli en mer avanserad om några år eller så. Nej nu ska jag ta och fika med det andra så det inte äter upp all sockerkaka som jag har bakat här om dagen.   

Ny kamera

Igår som ni vet fyllde jag år, jag fick penagar så idag åkte jag, pappa och brosan och handlade en ny kamera till mej för dem penagran pluss lite till.

Nu sitter jag och håller på och lära mej hur den fungerar mm. Efter idag kommer det komma upp mer bilder på vad jag gör under dagarna, kul för alla.

Har precis ätit midda kykling med potatis och sås mums.   

Fyller år

Idag fyller jag år :) faktiskt 17, idag kommer släkten hit. Har än så länge fått ehn kudde och 1000 kr av mamma och pappa. 

Gick in på en blogg som jag besöker då och då och såg att hon har en ny utlottning. Tycker det är passande att jag är med eftersom jag fyller år och kan hoppas på att turen fallar till mej. Hon som har uttlottningen heter Jessica och hennes blogg heter http://designbyjessica.blogg.se/. Tycker alla som läser det här ska vara med och tävla om den finna design.   

RSS 2.0