Detta skulle ha posats igår kväll

Skit trött ska sova, och min dator har fått fnatt och sen funkar inte knappen a något bra för den har jag haft sönder när jag skulle tvätta av datan, så det första som händer när jag kommer tillbaka till skolan är att lämna in datan.


Jobb

Skit dåligt uppdatering, ber om ursäkt.

Julen är i full gång har jobbat sedan i torsdags, tror jag ska jobba fram till nyår och kanske lite mer efter det. Jobbar även på julafton, det börjar bli en traditon eller det kommer bli det.
Vill igentligen bara ha ett lungt jullov, men det får jag ta sen. Men måste ut och åka pulcka en dag och så måste man ju ha snöbollskrig.

Ska se på tv nu, får se om jag skriver imorgon.

Måste önska laget lycka till på matchen imorgon mot gimo.

Städning gör föräldrarna glada

Ska städa lite, det är trots allt fredag och det betyder mys kväll. Ser förjävligt ut här hemma just nu, men det ska fixas till så blir mamma och pappa glada...


Rubrik

Har precis ätit "midda" skit najs, ska få bulle nu oxå.

Gick inte på träningen idag utan körde lite hemma. Ska se på tv nu, skloa imorgon oxå :/...


Dagen

  • Skola
  • Rehab
  • Shoppat
  • Myst med familjen

Nu ska jag sova...


Natti

Skola imorgon och är skit trött nu så ska sova, måste orka morgon dagen oxå...


Söndag

Går dagen. Jobbade fram till 4 drog seda  hem och tog det lungt i drygt 1 timme sedan fixade jag mig för att åka med på julbord. Ni kanske inte vet men jag älskar potatis så åt ungefär 15 st med tillbehör som består av grädfil med rödlök och gröslök fins inge fodare. 

Idag ska jag träna hade jag tänkt och sedan åka och stor handla tror jag. skulle åkt på match men Anna var sjuk så har inge sätt att ta mig till tälje på.  

Juste det är andra advänt idag, inte långt kvar till jul nu.

Design

Har just bytt design som ni ser... Tänkte lite jul men orkar inte fixa den mer så den får se ut så här nu...

För övrigt är jag ledig idag :D.

Edit: la in lite snöflingor i menyn oxå

Funderare...

Jag kan nästan sträcka ut mitt skaddade ben helt efter en vecka imorgon. Är riktigt frustrerade över att jag hoppade på den där jävla blå grejen. Jag skulle sagt nej, men hur ska jag vet om min kropp klara det eller inte det är inte jag som är utbildad och jag hade inge ont längre och jag kunnde sitta på huk ett lite tag utan att det gjorde ont.  Stora frågan är nu ska jag byta rehab igen eller köra helt själv. Jag vet att jag måste träna upp fram och baksida lår och allat annat på min kropp oxå för den delen. Men ska jag göra det på egen hand med hjälp av brosan på hans gym i tumba eller ska jag vara kvar där jag är nu. Måste verkligen fundra på det här och hitta det som är bäst för mig.

RSS 2.0