Länkning

Nu ska jag vara med och tävla om en design klicka på länken så kan du oxå vara med och tävla http://designbyjessica.blogg.se/

Nu är jag hemma

Har varit hemma i några timmar nu men inte orkar blogga förens nu.

Funderar på att göra om designen lite eller ganska mycket, ska höra mej för hur man gör en ska (det får blir en hemlis). Men tror jag ska sova lite ska ju jobba imorgon så det får bli imorgon kanske om jag itne tränar då.


Mygg är bara förnamnet

Sitter just nu ute baland alla myggor som sticker mig. Jag måste sitta ute för att få kontakt med omvärden. Funderar på att gå ner och basta lite så jag blir lite varm, är ganska kallt att sitta ute. Min polare (tessan) brättade just att hon träffat en väligt nice kille, skulle jag oxå gjort om det fanns några här.

Nej nu ska jag in pallar inte mer mygg.

Träningsvärk är den smärta i musklerna som ofta framträder 24-72 timmar efter fysiskt arbete och generellt går bort inom 2-3 dygn

Har träningsvärk i hela rumpan... någon som kan massera, haha.

Idag händer det väl inte så mycket, vi ska byta hus och sedan kommer mormor och morfar hit, äntligen. Då kanske jag får mina betyg, vill veta ifall jag fått ig i något men det tror jag inte.

Nu ska jag börja plocka ihop alla mina saker.   

Sitter ute i solen med flaggen på topp

Har inte så mycket för mej just nu förutom att njuter av solen och lyssnar på fåglarna.

Jag har en ska att berätta som  hände imorse när jag skulle träna. Pappa och jag var ute och letade efter en lagom brant och lång backe här där vi är så vi gick en sväng, jag gick iför väg. Inte alls lång fårn "mitt" hus så ser jag något som rör på sig, det visar sig vara en hugg orm. Jag har aldrig hoppat så högt i mitt liv förut utav räddsla som jag gjorde då, trorde jag skulle dö eller något. Men ormen slingrade sig i väg och jag stog kvar helt chockad. Då kommer min pappa och frågar vad som hänt och jag fick förklara, då säger han ormen var mer rädd för dej än du är för den. Hallå hur kan han veta det?...

Nu ska jag ut på sjön eller spela risk.



 

Kvällen närmar sig sitt slut på topp

Nu är jag "hemma" igen. Fick två fiskar, en stor gädda som vi kanske ska äta imorgon. Den var skita fin vägde ca: 1,6 kg och sen en mindre gädda som vi slängde tillbaka.

Har just rensat den och fryst in den så den inte blir dålig.  Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva förutom att vädret har blivit gansk nice nu. Det är vindstilla och inge regn, solen skymtar fram. Kan hoppas att det håller sig så nu över natten så det blir varmare imorgon.



Jag går och fiskar, och tar en tyst minut åker ut, ut och fiskar ...

Idag sitter jag i en liten byhålla som heter Smörnäs ligger utan för Gävle typ, vet inte så noga. Familjen och jag har tagit det mest lungt, vi har fiskat och pappa drog up den första fisken, fan för han jag vill det.

Men nu ska vi ut och fiska igen, jag har svårt för att ansluta till internet här ifrån...




Bullbakande

Nu har jag precis bakat klat min supper kanelbullar till mig och familjen.

Funderar på att gå ut och plantera lite blommor men ser att det regnar, blir inte så lockad av det. Annaras händer det inte så mkt just nu vet inte vad mer jag ska skriva så det här får räcka för stunden.  

Bjuder på en bild som är från april 08, saknar mitt hår som jag hade då...
   

Virigt på sjukan...

Dagen började med ett läkar besök som inte blev så lyckat.

Kommer till apoteket lite senare än planerat för att hämta ut min spruta går sedan upp till vårdcentralen och möts av läkaren som jag hade förra gången jag var där. Han hälsar på mig och säger att jag ska följa med honom så det gör jag. jag viste radan då att jag var förrsenad till det som jag skulle göra men trode att han skulle säga något om att jag avra sen eller om sprutan. Men när jag komemr in på hans rum så stänger han dörren och ber mig sätta mig så jag gör det och sen börjar han rota bland massa pappar tills han hittar det han letar efter och så utbrister han bara: DU HAR BORELIA! Mitt svar var bara nej det har jag inte alls det. Sen visar det sig att han blandat ihop mig och en annan patient. Så jag går ut från hans rum och anmäller mig som jag skulle gjort från början sen får jag sitta och vänta i minst en halv timme tills det blir min tur. Jag förljer med henne som ska ta min spruta och allt går bra tills jag ska gå från rumet efter sprutan då jag komemr ut i väntrumet för att stana en kvart för det skulle man. Men jag hinner bara sätta mig på en bänk tills jag känner att jag håller på att svimma, jag roppar på en läkare och säger det, hon tar tag i mig och sen vaknar jag upp på en annan plats. Jag svimmade tydligen, runt om mig står det nu 3 läkare och ser hur jag mår. Jag förklar för dem att jag har lätt för att svima, efter ett tag fick jag gå hem eller rättare sagt jag gick och jobba.



Hur var eran morgon, lika virig som min?

Träning

Nu har jag varit hemma i några timmar sedan träningen slutade. Vi körde först lite styrka och sedan så blev det spining. Fan har aldrig taggat mej själv på det viste som jag gjorde idag, shit asså svetten bara sprutade om mej. En ny upplevelse. Men jag säger bara det här en gång fan vad ont asså. Hatar det så grymt mycket och så kan man inte sluta utan måste sitta kvar. Men men det är bara lära sig att gilla det antar att det blir fler sådan träningar i frmatiden...

Snart ska jag iaf sova ska upp tidigt imorgon och ta en spruta med ett vaccin nämligen Gardasil, vill du veta mer om det läs http://www.gardasil.se/.

Sen dirket efter det ska jag i väg och jobba. Men nu ska jag sova så jag orkar med morgon dagen...

Sommarlov spenderas på detta sätt...

Min dag började redan kl 09:07 då min lärare ringde och vekte mig, kul. Det första hon sa var typ gå upp och plugga annars får du ig i idrott och hälsa A. Min första tanke var, ååå nej jag vill inte. Efter ett tag så uppfattade jag vad hon sa och jag vill ju inte få ig så då vaknade jag till och gick upp och gjorde det så nu har jag MVG i idrott och hälsa A. Känns så jäkla nice, jag hade gjort alla andra saker på mvg nivå, lat som jag är orkade jag inte göra den sista sken men hon fick mej att göra det. Tack för det!

Inte nog med att hon ringde så gjorde även min andra lärare det och ville att jag skulle komma till skolan. Men jag sa direkt nej. Jag kan plugga på sommarlovet men inte åka till skolan. Jag fick min vilja igenom och fick plugga hemmifrån så jag hoppas att jag blir gordkänd i det ämnet.

Efter paniken på morgonen så har jag farit fram och tillbaka från centrum och hem sedan till mormor och morfar för att hämta mjölk. Efter det bar det tillbaka till centrum och nu är jag hemma igen.

Nu sitter jag och försöker få kontakt med Sarah, vi har tränign i kväll i haninge känns lite onödigt att åka två bilar dit. Så jag hoppas jag får tag på henne. Föresten ska vi köra spinging och styrka där. Hatar att köra spinging, inte min grej. Tycker det känns lite onödigt eftersom man inte kommer någon vart men men det är bara jag som har fel inställning till den grejen.

Nu blev det lite rörigt man sån är jag...

Lite nya inköp

Nu ska min garderob få lite mera tillbehör...



Somm ni ser på bilden är det två linen från only, tre par skor från dkopunkten, två hotpants från h&m och en bh från h&m



Det blev även två legings från h&m.

Dagens outfit








































Byxor gina, linne only, kofta h&m

Skolavslutning plus stan

Idag var det skol avslutning, så skönt. Vad jag hade/har på mig kommer att läggas in snart.

Efter det drog jag och Daniela in till stan jag shoppade lite blandat, vad jag behöver (inlägg komemr). Vi skulle egentligen ätit lite mys lunch men så blev det inte för ingen av oss var hungrig. Men iaf så det var mysigt att gå runt där fast det regnade på oss. Efter det åkte jag till mammas jobb och fikade lite bad om skjus hem för jag orkade inte att gå, lite lat ibland är man. Sen har jag inte gjort så mycket mer förutom att suttigt vid datan och göra lite olika saker.

Nu håller jag på att laga mat, det blir kykling, ris och currysås. Så gott...
Men nu ska jag försöka få tag på min far så jag vet när han kommer hem. 

En tanke slog mej om oss tjejer...

Jag har kommit och tänka på en ska...

 Varför vi tjejer är så nedlåtande mot varandra? Varför vi alltid hittar fel på varandra? Varför vi alltid går emot varandra? Varför får inte små tjejer får vara barn för?

Jag har fått nog av att hör att man kallar sin kompis för hora, slampa fitta m.m. säger vi tjejer det till varandra, då är det klart att killarna också kallar oss det. Det är på något sätt som att vi vill bli kallade det för att vi ska synas och höras. Eller är det bara så att vi kallar varandra det för det låter bra eller vad är det som gör att vi säger så till varandra. Hur kul är det att bli kallad hora. Alla vet väl vad det är att vara en hora eller? För er som inte vet så är en hora är en person som säljer sin kropp för pengar och i utbyte så har man sex. Fitta är ett ord som jag inte heller gillar men som jag dock själv har använt mig av när jag blivit sur. Men hur dumma får vi tjejer egentligen vara när man förnedrar sitt eget könsorgan. Det är ungefär lika förnedrande att säga fitta som det är att en kille sitter och kissar.

Varför hittar vi alltid fel på varandra t.ex. alla suktar efter att bli den perfekta Barbie dockan. Men hallå det är någon knäpp som har hittat på en dock jävel som alla tror är perfekt. Det är en leksak som alla hade när man var lite, som alltid tappade bena när man skulle "gå" med den. Jag fattar inte och tittar man på mode värden så ser den lika dan ut alla ska vara 1 cm i midjan helst och sen ska man vara minst 170 och sen får man inte se ut hur som helst heller utan om det är något "fel" så operar man om tjejen till en Barbie. Varför? Jo för då är man perfekt. Men vad är perfekt då? Finns den en lista på hur man ska se ut? Ja det gör det, och den har vi själva skapat med hjälp från killarna.

Man det är inte stopp där utan även våra små tjejer ska se ut som mini vuxna, det räcker lixom inte med att alla som fyllt tio ska gå igenom fjortis perioden i livet. Utan även det som minst bryr sig om vad det har på sig ska nu helst ha en skin jacka och sen ska man vill att sin dotter ska bete sig som om man vore en mini vuxen. Tittar man på dagens kläder som säljs, så vågar man ju knappt köpa dem till barnen och dem ska leka i dem.

En annan ska också är att vi tjejer jämt klagar på vandra hur vi ser ut och snackar skit om varandra. Min uppfattning om människan är att alla är olika och ser olika ut och så ska det vara. Det finns inget som heter normalt för mej för det finns inget som förklarar vad normalt egentligen är. Men alla brukar tänka att normalt är det som till hör normen.

RSS 2.0